Societati

Imprimare

Politica de confidentialitate a site-ului ecologicmarket.ro

Termeni Generali

Utilizand site-ul www.EcologicMarket.ro , acceptaţi Politica de Confidenţialitate a datelor prezentate în cele ce urmează. Politica de Confidenţialitate se referă la colectarea şi utilizarea informaţiilor personale pe care ni le furnizaţi atunci când vizitaţi acest site si atunci cand publicati informatii despre activitatea si serviciile dumneavoastra cat si despre produsele dumneavoastra.

EcologicMarket.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau înlatura la liberă alegere porţiuni ale Politicii de Confidenţialitate. De fiecare dată ultima variantă a acestei Politici va fi la această adresă împreună cu data ultimei modificări. Această Politică de Confidentialitate este o completare la orice alţi termeni şi condiţii aplicabile sitului EcologicMarket.ro . Aceste documente stabilesc reguli care privesc exclusiv site-ul EcologicMarket.ro şi nu au nici un efect asupra site-urilor cu care avem legături.

Informaţiile colectate

Informaţiile pe care EcologicMarket.ro le colecteaza diferă în funcţie de modul în care folosiţi site-ul. Este posibil să utilizaţi site-ul fără a fi nevoie să ne furnizati informaţii personale, dar dăcă doriţi să folosiţi unele din serviciile pe care vi le oferim este posibil să vi se ceara informaţii personale precum : numele/denumirea firmei, adresa fizică/sediul firmei, adresa de e-mail, numere de telefon. Aceste informaţii sunt colectate numai atunci când acceptaţi voluntar şi în cunoştinţă de cauză trimiterea lor către EcologicMarket.ro .

Termeni de confidentialitate

Atunci când vizitaţi site-ul EcologicMarket.ro este posibil ca date despre dvs. să fie colectate şi de părţi terţe ca de exemplu sisteme de contorizare a traficului şi sisteme de publicitate online.

Reproducerea

Fara exceptie, nici un material nu poate fi reprodus,integral sau partial fara permisiunea in scris a EcologicMarket.ro .